Naša šola je v sodelovanju z Občino Prevalje, ki je izdala Poziv za prijavo na brezplačni topli obrok za učence in dijake (link na občinsko stran: http://www.prevalje.si/Za-obcane/Novice-in-obvestila/ArtMID/515/ArticleID/2043/Zagotavljanje-toplega-obroka-za-u%c4%8dence-in-dijake-za-katere-je-v-%c4%8dasu-zaostrenih-epidemiolo%c5%a1kih-razmer-organizirano-izobra%c5%beevanje-na-daljavo), organizirala prehrano za učence in dijake Občine Prevalje, ki se šolajo na daljavo.

Učenci in dijaki so upravičeni do toplega obroka, če izpolnjujejo pogoje, določene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport:

–     stalno prebivališče v občini Prevalje,

–     da  povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.

Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo.

Kontaktni podatki za prijavo: telefon: 02 82 34 514, e-pošta: irena.marin2@guest.arnes.si

Rok za prijavo na topli obrok v tednu od 9. 11. 2020 do 13. 11. 2020 je ponedeljek 9.11.2020, do 8.00 ure.

S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občina in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave oz. prevzem toplega obroka.

Učenci in dijaki oziroma njihovi starši topli obrok prevzamejo na šoli, ki hrano pripravlja. Izjemoma se za učence in dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizira dostavo toplega obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

dr. Andreja Tinta, ravnateljica

Related Images:

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)